Activitati in Cristian

Activitati de facut cand esti in vacanta in Cristian, Brasov.

dino parc rasnov

Dino Parc

Un loc unic in Romania, Dino Parc are o expozitie de 47 de dinozauri in marime naturala atestati stiintific si realizati atent dupa ultimele descoperiri in studiul acestora.

Parcul se intinde pe o suprafata de 1,5 hectare si creeaza o atmosfera speciala pentru persoane de toate varstele. Pune la dispozitie un cinematograf 9D si un atelier de pictura unde cei mici pot participa la Olimpiada dinozaurilor.

Pentru micutii care iubesc aventura si activitatile fizice sunt organizate Traseul de Aventura, Traseul de Tiroliana, Labirintul cu Lasere iar in exterior este amenajat un loc de joaca generos cu o multitudine de tobogane, leagane, balansoare si ansambluri.

Persoanele care iubesc micile amintiri vor fi placut surprinse de gama larga de produse pusa la dispozitie de 'Dinoshop', magazinul care se afla la intrarea in parc.Va puteti personaliza produsele in atelierul 'Shopozaur'.

cetatea rasnov

Cetatea Rasnov

Luand nastere ca punct de control pentru accesul in Transilvania, cetatea a rezistat multor asedii si a fost martora venirii primilor colonisti sasi. Asezata la aproximativ 15 km sud-vest de orasul Brasov, aceasta opera de arta arhitectonica povesteste istoria Tarii Barsei si pune la dispozitie turistilor, pe langa peisajul mirific, un muzeu unde poate fi admirata arta feudala. Datorita priceperii arheologilor se pot admira  arme, unelte, galerii, mobilier de epocǎ, stampe, armuri, porturi specifice secolului, diverse fotocopii ale documentelor din acea vreme si obiecte inedite cum ar fi instrumentele de tortura.

Casele ocupate de sasii de odinioara sunt astazi deschise ca buticuri de unde turistii pot achizitiona suveniruri.

In incinta cetatii se afla de asemenea si un bar-terasa unde calatorii pot zabovi dupa plimbarile printre ruine si dupa activitatile specifice puse la dispozitie cum ar fi tirul cu arc.

superland

Cazare Superland Brasov

Explorează universul distracției în cel mai mare parc de distracții indoor din estul Europei! Cavalerul Noby te așteaptă să explorezi lumea magică a copilăriei cu spații de joacă pentru copii de toate vârstele, începând de la 1 an. Alegi atracțiile pe care le dorești și plătești doar pentru acestea, intrarea în regatul distracției este GRATUITĂ!

Inainte de toate, Superland este despre distracție, distracția în familie! Aici găsești tot ce trebuie să știi despre atracțiile din Superland și cum îți poți petrece ziua la noi.

Peste 50 de atracții și spații de joacă! pentru copilul tau.

Comanda telefonic

+40 368 440 033 +40 770 855 972 Program non-stop

Facilitati generale

  • Wifi Gratis
  • Parcare pazita

Facilitati Extra

  • Servicii Spalatorie

* Facilitatile extra sunt contra cost

pensiune cristian brasov

Premiu de excelenta TravelMinit

pensiune cristian brasov