Cazare Dino Park

Dino Park este una din activitatile de top pentru majoritatea turistilor care au decis sa isi faca vacanta in Cristian, Brasov.

dino parc rasnov

Dino Parc

Un loc unic in Romania, Dino Parc are o expozitie de 47 de dinozauri in marime naturala atestati stiintific si realizati atent dupa ultimele descoperiri in studiul acestora.

Parcul se intinde pe o suprafata de 1,5 hectare si creeaza o atmosfera speciala pentru persoane de toate varstele. Pune la dispozitie un cinematograf 9D si un atelier de pictura unde cei mici pot participa la Olimpiada dinozaurilor.

Pentru micutii care iubesc aventura si activitatile fizice sunt organizate Traseul de Aventura, Traseul de Tiroliana, Labirintul cu Lasere iar in exterior este amenajat un loc de joaca generos cu o multitudine de tobogane, leagane, balansoare si ansambluri.

Persoanele care iubesc micile amintiri vor fi placut surprinse de gama larga de produse pusa la dispozitie de 'Dinoshop', magazinul care se afla la intrarea in parc.Va puteti personaliza produsele in atelierul 'Shopozaur'.

Comanda telefonic

+40 368 440 033 +40 770 855 972 Program non-stop

Facilitati generale

  • Wifi Gratis
  • Parcare pazita

Facilitati Extra

  • Servicii Spalatorie

* Facilitatile extra sunt contra cost

pensiune cristian brasov

Premiu de excelenta TravelMinit

pensiune cristian brasov