Vila Morii Cristian

Locul unde galagia orasului Brasov dispare intre munti.

istorie Pensiunea morii

Pensiunea Morii ia nastere in Cristian, Brasov intr-un loc minunat in apropierea ramasitelor unei paduri de stejari seculari si a unei mori din anul 1362.Construita in 2004 si renovata in 2019, Pensiunea Morii isi deschide portile pentru oaspetii ce vor voi sa ii treaca pragul.

informatii cristian

Informatii Pensiune

Pensiunea Morii poate fi inchiriata in orice sezon , partial sau integral la un pret avantajos.Puteti plati comod cu cardul, cash sau cu vouchere de vacanta. Dispunem de multe servicii suplimentare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

despre cristian

Cristian

In sudul “Micii Transilvanii” asa cum calatorii au numit odinioara Tara Barsei, se afla comuna Cristian. Aceasta este o comuna situata la 7 km de Brasov. Atestarea sa documentara dateaza din anul 1362. Incarcata de istorie, de locuri si cladiri pitoresti, comuna pastreaza case sasesti autentice masive cu porti impunatoare.

datini cristian

Datini

Locuitorii acestei comune duc mai departe sau reinvie datini adormite de trecerea veacurilor.Unele dintre traditiile care fac cinste comunei brasovene sunt: Sarbatoarea Zoritorilor si Balul mestecenilor. De asemeni noutatile sunt la loc de cinste. Din aceste traditii relativ noi fac parte si : Drumul Painii si C`art Fest .

poze imprejurimi cristian

Imprejurimi

Pensiunea Morii este situata in apropierea multor obiective turistice. Va veti putea lasa imaginatia libera la  Castelul Bran, veti putea aduce un omagiu vizitand Monumentul Eroilor Romani din Al Doilea Razboi Mondial sau bisericile invaluite in mister. Va veti delecta ochii cu peisajele minunate si va veti rasfata cu liniste si pace.

Comanda telefonic

+40 368 440 033 +40 770 855 972 Program non-stop
  • Padurea Stejarilor Seculari

    Martori ai evolutiei si transformarii acestei frumoase comune ne sunt astazi stejarii seculari declarati monumente ale naturii. Unii dintre acestia au o vechime de peste 400 de anii. Stejarul face astazi parte din stema comunei Cristian.

  • Biserica Fortificata Saseasca

    Cristian a mostenit Biserica Fortificata Saseasca. Avand initial o arhitectura in stil romanic cu elemente sculpturale de factura gotica,biserica a fost recladita in stil neoclasic in prima jumatate a secolului al XIX-lea.

  • Prima Scoala Romaneasca

    Aflata la 12 km de cocheta comuna de langa Brasov, scoala devenita intre timp muzeu a fost construita odata cu biserica Sfantul Nicolae din Brasov in a carei curti se afla si astazi . Contine sali in care minti luminate ale vremii au cladit cultura tarii noastre.